tirsdag 10. mars 2020

Mønster patentstrikket genser

Votter og skjerf med stripemønster. Jakke i patentstrikk. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Lek deg med striper, mønstre og farger!


Mønster patentstrikket genser

Finnes også som garnpakke (med gratis mønster ) her. Herregenser med raglanfelling og strukturmønster. Genser i halvpatent. Oppskriften kan lastes ned.


Mønster patentstrikket genser

Sett ermene inn på samme rundp som bolen der det er felt til ermhull - NB: Pass på at mønsteret stemmer videre i hver overgang mellom bol og ermer. Mønster gratis rauma sandnesgarn. Her kan du raskt og enkelt kjøpe alt du behøver til ditt nye mønster.


Hele genseren strikkes med to tråder. Patentgenser med liten hals. Plaggets mål (cm). Strikkefasthet. Denne oppskrift er på norsk. September Sweater strikkes ovenfra og ned i patentstrikk. Først strikkes bakstykket, hvor det legges opp masker til nakken og. DKK 4- ‎På lager mønster patentstrikket genser - hazlotu. Varm og myk genser i patentstrikk. Legg opp og strikk mønster som på forstykket. Fell alle m løst av.


En deilig, enkel patentstrikket genser er anvendelig hele året her i nord. I katalogen DSA MASKERADER finner du de fineste oppskrifter i. Pelsulla danner bakteppet for det lysere garnet, og mønsteret skifter alt ettersom du bruker lua på. For å strikke lua må du kunne tofarget patentstrikk. Foxy lady er en vrangstrikket, lettstrikket genser på tykke pinner, pyntet med fjærstrikk.


Husk å vaske strikkeprøven og la den tørke utstrakt før du måler. ABC patentstrikk. Marte Helgetun. Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side!


Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til. Lue og skjerf. Sosiale Prosjekter. LAST NED OPPSKRIFT. Peppermint sweater knitting kit patentstrikk genser oppskrift HipKnitShop. Eg la opp 1masker til denne genseren. Siden mønsteret. Ingen mønster. Det er en genser som er strikket i patentstrikk, ovenfra og ned. Den er monteringsfri. Nattfiol er en virkelig deilig kjole strikket i en tråd DROPS Alpaca og en tråd DROPS Kid-Silk.


Kjolen, eller genseren om du vil, er feminin, enkel, stilig og tøff på en. Barnejakke med strukturmønster. Tøff patentstrikket genser (Adore garn) DESIGN Berit Kverneland Skårland GARN ADORE 60% alpakka, 40% akryl nøster à. Dette er en vid modell.


Mønster patentstrikket genser

Bloomer med enkle mønsterstriper. Lettstrikka genser i rillestrikk med enkel struktur i front. Chunky, fluffy og litt oversized genser i patentstrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.