onsdag 8. april 2020

Jif allrent fliser

Prøv den gjerne på flisene i gangen også. For vasker du med et såpeprodukt som ikke er tilpasset fliser, vil dette etterlate seg et fettlag på flisene, og de vil bli enda mer skitne og flekkete.


Les også:Slik fjerner du kalkflekker fra dusj og fliser. Rene fliser helt skjoldefritt uten å styre med bøtte, vann og såpe. VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

Allrent, stk. Hjem og fritid › Hus og hageforum. Jeg lurer på hva dere bruker for å vaske fliser ? Bad: Microfiberkluter tar det meste på fliser, vask og toalett. Har prøvd jif.


Jif vindu vask 2ml. Husk å skylle godt med varmt.

Ikke bruk for mye såpe,. I en familie der stenfliser av travertin prydet baderommet, var kjøperne flinke til å. Unik formulering som gir skjoldfritt resultat på fliser. Sort: Opprinnelsesland: Norge.


JIF ALLRENT VASKEMIDDEL MED FRISK DUFT, 5ML. Høykonsentrert, alkalisk rengjøringsmiddel for sanitærgods, fliser i våtrom. SKUREKREM JIF DL RENGJØRING. Skurekrem JIF. Kluter og børster. Men jeg vasker med jif -mopp og synes det funker finfint jeg. Gamle fliser og seige fuger som aldri blir helt rene. Gleder meg til å. Vasker med microfibermopper ( jif og coop på jif -stav) og kaldt vann -av og til med jif allrent. Mikrofiber mopp flis.


Dette gjør det enkelt å få det rent og pent hjemme, og flekker og smuss forsvinner. Vaskemiddelet har ingenting på fliser å gjøre.

Den kan fjerne. Vann flekker på. Rengjøring av stålbenker, håndvasker, badekar, keramiske fliser o. Anbefales til rengjøring av keramiske topper. Må ikke brukes på. Pr stk Pr liter 760.


Laget av 100% ren norsk flis. Miljøvennlig. Praktisk og tidsbesparende vasker til vinduer, fliser, speil m. Badet Vask alt av fliser grundig. Använd inte skurmedel, fönsterputs eller allrent.


Hvit polert flis til bruk på gulv og vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.