tirsdag 19. mai 2020

Kurs lege i spesialisering

De regionale utdanningssentrene tilbyr flere hundre kurs som du finner i vår felles kursoversikt. Sist oppdatert 16. Smittevern på kurs for LIS.


Informasjon fra de regionale utdanningssentrene om smittevern på kurs for leger i spesialisering. Delta på vår digitale. Generell informasjon.


For spørsmål angående kurs vennligst ta kontakt med Den norske. Obligatoriske kurs for leger i spesialisering. Legeforeningen tilbyr både rene nettkurs og nettkurs kombinert med samlinger. Se kursbeskrivelsen for det enkelte.


Felles nettløsning for spesialisthelsetjenesten vil gi deg mer utfyllende informasjon om kurs, LIS utdanningen og Regionale utdanningssentre. LES MER : Ny. Avlyser kurs for leger i spesialisering. De regionale helseforetakene utsetter alle utdanningskurs som er planlagt gjennomført fra nå til 15.


Utsatte aktiviteter i spesialistutdanningen for leger. Både de regionale utdanningssentrene og fylkesmannen har utsatt alle sine kursaktiviteter i. Innføring i litteratursøk, forskningsmetodikk og -etikk. Regionalt utdanningssenter for leger i spesialisering (regut), Helse Sør-Øst koordinerer utdanningsaktivitetene i spesialistutdanning av leger.


Illustrasjonsfoto av. Samfunnsmedisin, som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes. Kravene til spesialisering ligger nå under helsedirektoratets sider. Komiteen i ortopedisk kirurgi godkjenner Basic kursene med timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning.


Leger i spesialisering (LIS) og turnustjeneste for fysioterapeuter. For valgfritt kurs, se under. Her finner du kurs for leger i spesialisering (LIS) som arrangeres i Helse Vest. Dette er Helse Vest sin eksterne læringsportal.


E- læringskurs for leger i spesialisering. LIS- ordningen ferdigstilt. Alle profesjonsgrupper er forpliktet av de overordnede læringsmålene. Kurssteders kart.


I alle profesjonsgrupper arbeides det med lærestoff og arbeidskrav mellom. Spesialisering i samfunnsmedisin er formalisert videreutdanning for leger. Hege Prag Øra, lege i spesialisering fra Sunnaas sykehus HF.


Del Teorikurs (nettbasert). Nettkurset skal gjennomføres før den. Spesialistutdanning innen barnemedisin er basert på 1læringsmål, prosedyremål, kurs og læringsaktiviteter.


De første årene jobber du ved vårt sykehus i Skien. Grunnet koronautbruddet ble kurset som skulle ha vært arrangert 24. STAMI arrangerer ulike kurs, seminar og frokostseminar med basis i egen og. Flymedisinsk institutt (FMI).


Lege i spesialisering (LIS). Vi tar årlig i mot leger i spesialisering (LIS-lege) og tilbyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.