onsdag 20. mai 2020

Legelisten trondheim

Anbefalte fastleger i Trondheim. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Helsetilsynet. Din neste fastlege finner du her. Bli varslet Fjern varsling. Formålet med fastlegeordningen er at alle som ønsker det skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til. Fastlegen er den som kan gi deg det beste. I Trondheim er det registrert 1fastleger på legelisten. Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge.


Bytt fastlege her. Foto: Aksel Borgen. Er du korona-smittet og syk, ring tilf. Ved alvorlig sykdom, ring tlf 113. Har du behov for time hos lege ? Du kan selv velge time som passer for deg direkte. Du kan oppleve å få tilbud om time hos legestudent under veiledning av lege ved bestilling av time hos oss. Kontakt: Du er velkommen til å ta kontakt på telefon. Snakker arabisk, engelsk, svensk og norsk. Berit Bartnes. Rikke Flor Thunold. Spesialist i allmennmedisin.


Legelisten trondheim

I tillegg som fastlege jobber dr. Myran som rådgivende overlege i NAV. Ved en av våre klinikker er det tilknyttet allmennpraktiserende leger og spesialister i allmennmedisin.


Allmennpraksistilbudet ved Klinikk for Alle Storo skal dekke. Alle våre pasienter får svar på laboratorieprøver fra sin lege med mindre annet er avtalt.


Ordningen er nå endret slik at det er mulig å stå på venteliste hos ønsket lege og bli satt inn på listen fortløpende. Ny lege må godta legesenterets internavtale. Den utlyste hjemmelen har pr.


Vi har nå åpent for oppmøte timer som vanlig. Hvis det er helt nødvendig med følge.


Ingen med forkjølelsessymptomer (feber, sår hals, hoste eller tungpustet) skal møte før de har snakket med lege på telefon eller video. Dette gjelder også. Rullestoltilpasset. Vi holder til midt i Trondheim sentrum, etasje i Idungården.


Legelisten trondheim

Inngang B, Carl Johans gate. Navn, Lars Erik Halvorsen. Område, Trondheim. Pasienter som trenger legeundersøkelse blir henvist egen luftveispoliklinikk i Trondheim sentrum.


Legelisten trondheim

Timebestilling på nett er midlertidig stengt. Ta heller kontakt. Lege Trond Erling Lieng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.