onsdag 13. mai 2020

Oppkjøring sikkerhetsspørsmål

Hva vil du gjøre dersom bremsevæskenivået er for lavt? Her finner du et utvalg av typiske kontrollspørsmål som du kan få stilt ved oppkjøring. Sikkerhetskontroll – Klasse B. Før oppkjøring har vi fått beskjed om at sensor kan komme til å stille ett " sikkerhetsspørsmål ".


Er det noen som vet hva slags spørsmål dette kan dreie seg om? I videoen gir jeg dere litt tips og triks, forklarer litt om sikkerhetsspørsmålene, oppgavene du vil få under. For deg som øver på sikkerhetsspørsmål til oppkjøring og stresser sas fuuuck Learn with flashcards, games, and more — for free. Tenkte å lage en tråd med spørsmål som sensor kan spørre om på oppkjøringen, av det tekniske.


Legger fasiten i spoiler, slik at det blir mer oversiktlig. Førerkort for klasse A lett motorsykkel, kan du ta fra du fyller år. For å kunne øvelseskjøre må du ha bestått.


Oppkjøring på lett motorsykkel: slik består du. Kan noen hjelpe meg? Hadde blitt takknemlig for tips. Hva fikk du som sikkerhetsspørsmål på oppkjøringen. Bil og trafikk. Flere resultater fra forum. Vær forberedt til oppkjøring - Wright Trafikkskole wright. Blir det ikke noe av, så er det kjedelig, men det er enda kjedeligere å reise et sted det ikke er trygt. Hva er den største tillatte totalvekten på tilhenger denne bilen kan trekke?


Jeg har idag hatt oppkjøring på buss (klasse D). Vi startet først med en oppvarmingstime kl 11:fra Rolvsøy. Trenger noe god tips ? Jeg skal ha oppkjøring på onsdag. Edit: jeg har ikke bestått pga plassering i landevei.


Emilie forteller at hun forberedte seg ved å øvelseskjøre mye dagene i forkant, samt øvde på sikkerhetsspørsmålene. Mekaniske bremser bruker wirer. Snakke hest med sensor hele veien pp BE- oppkjøringa, hun hadde. For å bestå førerprøven må du svare på et sikkerhetsspørsmål, og for å bli.


Når du skal ha oppkjøring må du kontrollere et konkret forhold på. Gjennomsnittet ligger på nærmere 25% som stryker på oppkjøringen hvert. Da jeg gikk inn for å ha oppkjøring her om dagen og sensor kom mot meg så.


FOLLO: En av fire stryker på oppkjøring for førerkort klasse B, ifølge tall fra Statens vegvesen. Anna” (18) var en av dem.


Har ei venninne hvor sensoren glemte det helt men hun sa at det måtte de ta. Når teoriprøven og alle obligatoriske kurs er bestått, gjenstår kun oppkjøring. Mysen sorbytrafikkskoleasavdmysen.


Også denne gjennomføres på en trafikkstasjon. Jeg fikk spurt om evt sikkerhetsspørsmål. Skal du snart ha oppkjøring ? Det følger av.


De som øvelseskjører mye: – er mindre utsatt for ulykker når de begynner å kjøre på egen hånd. Men de sa det ville bli vondere og vondere i et par-tre dager før det langsomt ville bli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.