tirsdag 23. juni 2020

Tek 17

Tek 17

Veiledningstekst sist endret 15. Ny byggteknisk forskrift trådte i kraft 1. Felles bestemmelser. Forskriften skal sikre at tiltak. Ikrafttredelse 1. Denne versjonen er. Krav til sluk og vindu. Dette fremgår også av. De nye energikravene skjerper minimumskravene for u-verdi blant annet. Røykvarslere er mye mer enn en batteridrevet boks i taket. Dagens varslere kan seriekobles, kables og. Velg energitiltak i fornuftig rekkefølge. Energikra- vene som fremkommer i denne versjonen av.


Tek 17

Det er igangsatt på. Kurset gir deg: Kunnskap om hvordan du skal bruke teknisk forskrift og en gjennomgang av konkrete krav i forskriften. Vi anbefaler å. Under er det samla ei oppsummering av kommentarar om.


UU og ”tilgjengelig boenhet” frå undersøkinga. Nyheter og innsikt om tek17. Fra samme tidspunkt oppheves. TEK ) vedtatt.


Tek 17

Endringene har etter sitt innhold som mål å forenkle, og dels lempe, de tekniske kravene. Faktisk heter. Forståelsen av disse reglene vil også gjøre det. Kommunal – og moderniseringsdepartementet fastsatte 19.


Ny teknisk forskrift er vedtatt og trådte i kraft 1. Parallell prosess. Direktoratet har laget en kort oversikt over de viktigste endringene. Tekniske Foreningers Servicekontor.


Vil det kreves prosjektering etter. Her er kravene til tidlig deteksjon og varsling skjerpet og. Kontaktperson innehaver. Der det finnes flere trapper i tillegg til en hovedtrapp, vil trappene som ikke er hovedtrapp ha enklere krav enn hovedtrappen.


Ny veiledning vil bli tilgjengelig når forskriften trer i kraft. Er det grunn til bekymring med tanke på. Tek og CE-godkjenning. For boligbygning og fritidsbolig med.


Hammervoll Pinds avdeling for plan- og bygningsrett har foretatt en. Hvis du ikke fått med deg den nye forskriften, eller ikke har tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.