torsdag 23. juli 2020

Reise fra danmark til norge

For timer siden - Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt. Hvor finner jeg svar på spørsmål om karantene og innreise til Norge ? Presisering fra norske. Endringer i UDs reiseråd fra.


Danmark fra 15. Reiseinformasjon.

Dette trådte i kraft 4. Fra og med lørdag 15. Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme. Gå til Kart over områder som er omfattet av innreisekarantene til.


Alle som ankommer Norge fra utlandet, med unntak av gitte områder i Europa med tilstrekkelig. Vi anbefaler alle som skal reise til utlandet, om å ha med pass på reisen.


Du må sjekke passets gyldighet før du reiser. Smittevernråd for reise og innreisekarantene ved ankomst til Norge. Hold deg oppdatert på hvor mye.

Spørsmål og svar. Innreise: Jeg ønsker å reise til Norge på besøk, ferie eller fritidsreise. Kan jeg reise til Norge nå? For spørsmål tilknyttet reisevirksomhet eller andre iverksatte tiltak mot.


Borgere som bor eller arbeider i Norge, kan fremdeles reise hit, men vil kunne bli satt i. Dermed kan dansker reise på sommerferie til de fleste landene i EU etter 27. Vi har funnet de billigste flyvningene fra de mest populære flyplassene i Norge. Prisene er basert på tidligere søk på FINN reise og.


Sverige fraråder ikke lenger reiser til Norge – Ee24. EU og EØS som har arbeids- og oppholdstillatelse kunne reise til Norge.


Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Sammenlign lavprisreiser, reiser fra billig- og ruteflyselskaper samt. Behandlingen må skje før den. Planlegg reisen med tanke på å unngå smittespredning mellom steder.


Prøv å unngå steder der det er et stort antall mennesker. Norwegian tilbyr ruter til Billun Karup, Ålborg og København, mens. Digitalt førerkort er foreløpig kun gyldig i Norge.


Her er retningslinjene turoperatører, og andre som skal ønske danske turister.

Men Norge krever fortsatt at mange svenske reisende må i. Se våre reiser ! På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil dager å behandle. Publisert: Publisert: 16. Finsk natur kan minne om Norges. Vurderer du å reise mens du er sykmeldt, er det noen ting du må sjekke.


Monica Mæland (H) at flere fikk reise inn til Norge. SVAR: Hei Som du ser av politiets nettsider (punktet om reiser i Norden), er det. Det kan også reglene for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.