fredag 19. mars 2021

Visa gold forsikring

Kredittkort med stort fordelsprogram! Ingen årsavgift på vårt kredittkort. Nå får du rabatter på konserter, spisesteder, butikker og reiser. I tillegg er reiseforsikring.


Hvis du må sperre kortet: Ring Sperretjenesten på tlf. Ved stjålet identitet, ring.

Vi har hatt tilfeller av sykdom på våre reiser og alle sakene har. Kort med forsikring. Bank Norwegian Visa. Helgeland Gull.


For at forsikringen gjennom kredittkortet skal være gyldig, kreves det at minst femti prosent av utgiftene til reisen er betalt med kredittkortet. Mastercard Gold.


Cresco Gold, DNB forsikring, %, stk, dager, 5kr. Ikano Visa, Europeiska ERV, %, stk. For enkel oversikt over hva som er inkludert, se reiseforsikring dekningsoversikt.

Takk for tilbakemeldingen Var dette nyttig? THUMBS-DOWN THUMBS-UP. Forsikringen gjelder på. Passer godt for deg som er på reise, handler på nett eller til store innkjøp.


Reiseforsikring når du betaler over halve reisens transportkostnader med kortet eller rett fra. Reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Vurdering: - ‎anmeldelser Visa gold - Allekredittkort.


Denne forsikringen dekker ikke bare deg som kortinnehaver, men også inntil tre medreisende, og regnes derfor som en svært gunstig reiseforsikring. Gratis reise- og avbestillingsforsikring er inkludert når du betaler minst prosent av reisens transportkostnader med kredittkortet.


Inntil dagers rentefri betalingsutsettelse. Reise, avbestillings- og Identitetstyveriforsikring : Visa. Hvis du betaler minst 50% av reisen med kortet har du reiseforsikring inkludert. Har du kundeprogram Gold, Platinum eller Akademikerne har du inkludert reiseforsikring om du betaler minimum % av transportutgiftene med et kort eller.


Visa Gold gir deg inntil dagers gratis. Gebyrfri VISA Gold. Rentefri betalingsutsettelse: inntil dager.


Vær oppmerksom på at dersom reisen varer over dager er ingen del av reisen dekket under forsikringen. Du fyller ut.

Det tryggeste valget når du reiser eller handler på nett - forsikringer er inkludert. Logg deg inn i mobil- og nettbanken til lokalbanken din, eikagold. Følgende kortselskaper har reiseforsikring inkludert ved bruk av kortet: Diners Club og VISA, ved Trygg-Hansa, og Eurocard Gold, ved CIGNA Insurance. Dette synes vi om kortet.


Vi gratulerer og takker for deltakelsen! Visa Verdikort kan brukes som gavekort eller kontantkort i alle butikker som aksepterer Visa. Beste reiseforsikring på kredittkort.


Mange slike kort tilbyr nemlig gratis reiseforsikring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.