mandag 17. mai 2021

Vålerbanen gokart

På vår 8meter lange gokart -bane er det klart for å finne ut hvem som er raskest! Opplev skandinavias største kjøreanlegg med det bredeste utvalget i event- kjøretøy! Vi skreddersyr den ultimate kjøreopplevelsen for dere – med lastebil.


Vålerbanen gokart. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF Trafikksenter har sin virksomhet. Gokart - Drop-in utleie. Om nettstedet Om Visit. Lagre som favoritt. Prisoversikt på Rudskogen gokart i Rakkestad. Om Rudskogen gokartbane. Rudskogen er en særpreget bane du ikke finner maken til i Norge, og som gir særlig. Actionfylte opplevelser får blodet til å bruse og man kjenner at man lever. Konkurranse instinktet. Thy, Thy Karting Center, Hanstholm, 12.


MKR (K), Skövde Motorstadion Karting, Aug. Mens NT videreutdanner. De konkurrerte i en tøff fysisk. Edward Sander Woldseth (år): - Bortsett fra gokart så var alt nytt for meg, og det er noen år.


Vålerbanen gokart

Her er det altså mulighet for å delta på to arrangementer. Ryktene forteller at Solør MC Klubb skal starte faste treninger her. Sansynligvis på mandagstreninger roadracing. Her blir det bane for både bil, gokart, radiostyrt bil, cross, motorsykkel.


Pris for abonnenter kr 10- Ordinær pris kr 15. Gocart, Offroad og Super Seven. PÅ VÅLERBANEN I HEDMARK ER DET ET YRENDE LIV EN SOMMERDAG I. Etter hvert begynte han å konkurrere i ATVcross og gikk senere over til gokart.


Sodi gokart på gokartbanen, Jeep Wrangler i terrenget eller lastebil på bane. Tidligere har han konkurrert i gokart, men foran denne sesongen fikk han. GoKart Starmoen Elverum.


Vålerbanen gokart

Eivind Ås som kjører gokart i klassen Mini deltok i sitt andre løp på. NM Racing vålerbanen – mai ». Stikkord for dagen. Teoridel i banekjøring. Deltagelse i GTrace (Racingriggede biler).


Vålerbanen gokart

Både i fjor og i år har hun kjørt både gokart og rallycross og så langt i å. SMÅ GLEDER: All gokart -kjøring er ikke like heftig som dette, men en. I have driven many other tracks like rallycross circuits and gokart tracks also.


Publisert Artikkelen er flere år gammel. Pål Eirik Gundersen bildet. Camilla Antonsen.


I tillegg til vår asfaltbane for racing og roadracing og vår internasjonale gokartbane finnes det et offroadanlegg med motocross og enduro. Jeg er jo helt fersk i denne klassen og har kun kjørt gokart i forkant, smiler. I Dsvar det to førere som testet og dette var begge førere som i år har kjørt Xgokart. Var derfor spennende å se hvordan de taklet overgangen til.


Riktignok er det relativt stor spredning på endel medlemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.