onsdag 23. juni 2021

Visningsvask

Med en visningsvask fra CityMai får du mer tid til å ta deg av styling av boligen og andre ting. Skal du selge boligen din og ønsker at den skal se ekstra fin til visning? Vi i Oslo flyttehjelp har lang erfaring med rengjøring. Visningsvask i Oslo og Akershus.


HN Renhold AS har års erfaring, hyggelig ansatte og gode priser. Skal du legge ut huset eller leiligheten din for salg?

Da bør du la hjemmet ditt vise seg fra sin beste side! En ren og ryddig bolig løfter. Før boligen skal vises frem, enten i forbindelse med visning eller med tanke på fotografering, må boligen fremstå så presentabel ut som mulig.


Det kan vi hjelpe deg med! I forbindelse med salg av bolig er potensielle. Våre profesjonelle samarbeidspartnere hjelper deg med å gjøre den klar for fotografering og visning.


La oss ta vasken – så får du tid til andre ting! Få et tilbud – eller sjekk pris og bestill i. Selge boligen?

Bestill en visningsvask ! For å gjøre boligen din mest mulig presentabel før visning anbefaler vi på det sterkeste at. Støv-tørking av alle flater. Støvsuging av tepper, gulv og lister.


Et tips man ofte hører fra megler er at salgsobjektet skal fremstå som ren, ryddig og lyst. Vask av toaletter og bad. Christiania Renhold Oslo sørger for at helhetsinntrykket.


Du har tatt valget om å selge huset eller leiligheten og mangler tid til å vaske. Vi hjelper deg i prosessen som kan være krevende å slitsom.


Gjør boligen din mer attraktiv ved at den er ren og velduftende. Her får du oppskriften på en god visningsvask.


Ikke slit deg ut før visningen, la oss gjøre dette til en positiv opplevelse for deg og dine potensielle kunder som kommer for å se ditt vakre hus som. Solliefoto 22.


For å lykkes med et godt salg bør boligen klargjøres før fotografering og visning. Uten grundig og skinnende vask blir salgprisen kanskje ikke så høy som den kunne ha blitt. Tilbake til oppdrag.


Husk at din bolig konkurrerer mot. En visningsvask er gjerne nødvendig før du inviterer til første visning ved et boligsalg. De fleste benytter eiendomsmegler før de skal selge boligen sin.

Vi i Rygge Renhold har god erfaring med rengjøring av boliger før. I tillegg til flyttevask i Oslo og Bergen, tilbyr vi også visningsvask. Dette er et populært produkt for å klargjøre boligen for salg.


Glede til Hjemmet. Våre erfarne medarbeidere sørger for en profesjonell visningsvask og at boligen du viser er i strålende ren stand. Lite tid til å bruke på å vaske for visningsrunde.


Return to Previous Page. Hovedrengjøring. Categories: Dagligvask.


Enten du søker storvask, flyttevask, visningsvask eller bare daglig renhol er vi der for å møte dine krav til en konkurransedyktig pris. Vegger og tak nymalt så det trenger ikke vaskes.


Må gjøres snarest da det er visning neste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.