torsdag 16. november 2017

Hva er fortrinnsrett vgs

Kan jeg søke på den skolen jeg vil hvis jeg søker fortrinnsrett ? Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? I tillegg til å søke vidaregåande opplæring på vigo. Dersom eleven har søkt om inntak til et særskilt utdanningsprogram, må skoleeier, etter samtykke fra eleven,.


Fortrinnsrett ved inntak til videregående opplæring.

Du søker videregående skole gjennom nettsiden vigo. Er du usikker på hva du vil velge? Flere misforstår om de har fortrinnsrett eller. Slik søker du plass på videregående skole i Troms og Finnmark.


Hva kan du søke på? Du finner oversikt over.


Frist for å søke om fortrinnsrett, individuell vurdering, som minoritetsspråklig søker eller som lærekandidat er 1. FOS sender svar til søkerne og hjelpeinstans, med kopi til vgs.

Søknadsfrister 3. Har jeg fortrinnsrett ? SLIK SØKER DU. Du kommer rett til det. Klikk her for. Vil du vite litt mer om hva Aglo vgs.


Ordinær frist er 1. Her kan du søke om skoleplass i videregående skole, læreplass og voksenopplæring. Vedleggsskjema skiskyting på Stryn vgs.


De som kan kreve fortrinnsrett til ledige plasser, må være oppmerksom på at karakterene avgjør. Rosenvilde videregående skole. Noen søkergrupper kan tas inn til videregående skole etter fortrinnsrett eller. Enten du har en klar plan for hva du skal bli, eller ikke vet helt, så har vi i. Uansett hva forholdet er, må du kunne sannsynliggjøre at.


I vurderingen blir det lagt vekt på karakterene fra videregående skole og hvordan. Vg(forskrift til opplæringsloven kapittel ).

Hvordan gjøre overgangen til videregående skole god? Dette kan du gjøre selv om du pr. Kan du fortelle hvordan dere fikk informasjon om fortrinnsretten, og om hva som. Sikre elevene en god overgang mellom grunnskole og videregående skole.


Ivareta alle elever. Definere hvem av aktørene som gjør hva og når i denne overgangen. Legge til rette for.


Elever som går på skolen på Vgog Vg har fortrinnsrett til opptak på hhv Vgog Vgså fremt høyt fravær eller andre forhold nevnt i lov, forskrift eller. Eksempler på hva du kan bli: elektriker. Du må søke opptak hvert år. Kan søke ordinær videregående skole med bruk av tolk.


Må oppgi i søknaden hva som prioriteres. Ulsrud VGS er Miljøfyrtårn. Les mer om hva det vil si at skolen er Miljøfyrtårn. Liker du å gi omsorg og pleie? Innsøking med fortrinnsrett i VIGO. Læringsstøtte. Helse og velferd. For elever og foresatte.


Hvis det ved inntaket til Vgeller Vger flere elever med fortrinnsrett enn det er elevplasser, skal elevens foreløpige karaktergjennomsnitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.