fredag 17. november 2017

Studere filosofi på nett

Studere filosofi på nett

Liste over relaterte studier. Studier, skoler og studiemuligheter. Universitetet i Bergen. Videreutdanning i kommunikasjon og helseledelse ( nett ). Et nettkurs i Examen philosophicum som er gratis og åpent for alle.


Byste, statue, i klassisk stil. Foto: Colourbox. Da kan en utdanning innen filosofi være noe for deg! Across the Pond – studier i Storbritannia. Har du lyst å studere. Akademiet Nettstudier. Få innsikt i utviklingen av politiske, filosofiske, religiøse og estetiske idéer og tanker fra antikken til moderne tid. Velkommen til studiestart på årsstudium i filosofi, eit studium ved Det. Vi gleder oss veldig til å ønske nye studenter velkommen til studiestart mandag10.


Studere filosofi på nett

Vi ønsker at alle skal få en god start og raskt bli en del av. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Den mest populære doktorgrad er Doctor of Philosophy eller Ph. Ds og andre studier doktorgrader forberede graduate student å lansere nye planer som.


Lær om vitenskap, erkjennelse og etikk gjennom tenkere i den vestlige filosofi - og. Studèr på nett, ingen søknadsfrist. Kurs: Ex phil ( nettstudium sp). Delti Heilti Nettstudium.


Med nettstudier kan du velge mellom hele studier eller en rekke frittstående. FlexPhil – Examen Philosophicum på nett. Nettkurset er åpent for alle, også de som ikke er studenter ved UiO eller har tenkt å studere.


Studere filosofi på nett

Institutt for rettsvitenskap, filosofi og internasjonale studier. Denne nettløsningen bruker informasjonskapsler ( cookies). Ikke veldig gøy. Jeg finner ikke så mye informasjon på nettet og har derfor et par spørsmål.


For det første lurer jeg på. Vi tilbyr bachelor i pedagogikk som nettstudie. Hva kan man bli av å studere filosofi? Filosofi årsstudium Yrke og utdanning. Religion, filosofi og. Hvis man studerer filosofi, hva kan man jobbe med i etterkant da? Kan jo selv bli. Man kan bli en rev på å vinne diskusjoner på nett. Hva er et online kurs i filosofi ? Psykologien har røtter helt tilbake til gresk filosofi.


Som nettstudent kan du studere når og hvor du vil og det er rullerende opptak hele året. Jeg føler jeg har endevendt Internett, og fremdeles ikke funnet noe.


Jeg vil helst studere i nord-europa, danmark, sverige, tyskland e. Antatt tidsbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.