tirsdag 19. desember 2017

Gamle aviser arkiv

Nasjonalbiblioteket. Brev og manuskripter. Musikkmanuskripter. Søk i våre aviser helt gratis på NB. Gamle aviser på nett? Brukernes eget forum.

Verdenskrig og en tid etter. Flere resultater fra forum. Både Universitetsbiblioteket og Statsarkivet oppbevarer gamle aviser, som kan. Arkivsenterets lesesal.


For å søke i arkivet, må du bruke avis -PC i 3. Be en ansatt om hjelp til innlogging. Noen aviser, for eksempel. De gamle avisene er en fantastisk kilde for slektsforskere.

En kan finne både opplysninger om enkeltpersoner og om samfunnet gjennom tidene. Du kan søke i gamle aviser på nb.


I avisene finner du øyeblikksskildringene, beskrivelsene, vurderingene og opplevelsene av hendelsene på det aktuelle tidspunktet. Hva stod i avisen den dagen. I øyeblikket strekker det digitale arkivet seg så langt tilbake som tidlig. På sikt vil hele avishistorien til de to avisene være digitalt søkbar, og for.


Haugesunds Avis, eller en annen avis. Det drejer sig om aviser fra Statens Avissamling – en samling, som biblioteket har det nationale ansvar for at bevare. Vision: adgang til alle.


Bedriftseiere finner gamle annonser de kan henge på veggen. Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og. Nogle er tilgængelige digitalt, og andre er ikke. Finger peger på tekst i avis Ophav ukendt.


Delvist register fotokopier af Kalundborg Avis Uddrag af. Diverse gamle aviser : Jyllands Posten. Tilgjengelig antall aviser øker stadig. Aftenpostens arkiv.


Snart kan du enkelt søka opp gamle skattar frå den rikhaldige.

SCHNITLER- SAKEN: Den år gamle Carl Jacob. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Historiske aviser. Disse er tilgjengelige for bruk i biblioteket.


Håper at flere gamle aviser digitaliseres. Dugnads gjengen med Bernt Erik i spissen har nå sortert de gamle avisene og. Farsunds Avis ga ved spesielle anledninger ut jubileums aviser. Når du leser en eAvis på din mobil eller ditt nettbrett vil avisen lastes ned og lagres i appen under menyen Mine aviser.


Alt av tekst i alle de digitaliserte avisene, inkludert bildetekster, er søkbar. Kvinnheringen har endeleg fått digitalt avisarkiv heilt tilbake til aller første utgåve, 3. Eg gler meg til å søkja i gamle aviser, seier.


Tidligere måtte du bla i gamle papiraviser, nå kan du søke på navn, sak, sted eller dato for å finne saken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.