tirsdag 19. desember 2017

Jobber mer enn stillingsprosent

En deltidsansatt har rett til stilling som er lik det merarbeidet som er utført de siste månedene. Det stilles ikke noe minimumskrav til hvor mye ekstra man må ha jobbet. Da kan du ha krav på en større stillingsprosent. I dette innlegget ser de på hvilke rettigheter en deltidsansatt som jobber mer enn det arbeidskontrakten fastsetter har.


Publisert: 01. FLERE UNNTAK: Arbeidstakere som krever utvidet stillingsbrøk må «jevnlig» ha jobbet mer enn stillingsprosenten sin. I tillegg må det fortsatt være behov for. Titusener av arbeidstakere jobber delti men ønsker seg større stilling.


Selvsagt kan de ikke kreve at du stiller opp mer enn det som står i kontrakten. Dersom du i løpet av et år jobber mer enn avtalt, skal mertiden inn i arbeidskontrakten din. Har deltidsansatte noen spesielle rettigheter?


Det finnes ikke spesielle. Regn ut stillingsprosenten hvis det står antall timer i stedet for stillingsprosent i. Dette er aktuelt for mange som jobber i varehandel og helse- og omsorgsarbeid. Jeg jobber som kranbilsjåfør, og har såkalt flatlønn. Gjelder assistenter som jobber i skole og følger skoleruta uker i året.


Dersom du jobber mer enn dette, har du krav på overtidsbetaling, denne skal minimum. Send skriftlig krav om fortrinnsrett til hele eller deler av ledige stillinger og timer.


Stillingsprosent tilsvarende det du jobber. Har du jevnlig jobbet mer enn det som. GLAD FOR MER JOBB : Etter å ha vært deltidsansatt i Vinmonopolet.


Det er ikke sjeldent at deltidsansatte i realiteten jobber mer enn den opprinnelige avtalte stillingsprosent. Virksomheten har gjerne behov for at.


Nå for tiden jobber jeg nok 80% stilling, og flere andre deltidsansatte har samme greia. Nå er det ikke nødvendigvis noe galt i at man jobber litt mer enn.


OTP - Obligatorisk Tjenestepensjon - når stillingsprosenten er under. Kan ansatte arbeide mer enn timer i uken uten at jeg må betale.


Har ansatte som jobber overtid på kvel natt eller helg rett på både. Dersom det samtidig sysselsettes mer enn arbeidstakere, og ingen virksomhet kan regnes som hovedbedrift, skal det skriftlig avtales hvem som skal ha. Deltidsansatte som ønsker større stilling jobber langt oftere mer enn avtalt. Nyansatte sykepleiere jobbet i gjennomsnitt mer enn de som sluttet.


Mens Finnmarkssykehuset HF har en gjennomsnittlig stillingsprosent på. Jobber du delti blir stillingsprosenten gjennomsnittet av årene du har jobbet. Jobber du mer enn uker, er permitteringen opphørt og man har krav.


Antall timer du jobber bestemmer hvor mye AAP blir redusert. Arbeider du mer enn prosent av full stilling, mister du retten til AAP for den. Du må derfor søke jobber og delta på arbeidsmarkedstiltak når du mottar dagpenger.


NAV om hvilken dato du er tilbake i jobb og i hvilken stillingsprosent. Du har rett på overtidsbetaling når du jobber mer enn de arbeidstimene du skal jobbe i uka eller per dag, sier Pedersen.


Problemene oppstår ifølge advokaten. Alle ansatte som har fylt år og som jobber i minimum prosent stilling er. Personer i bedriften som har fylt år og som hver jobber mer enn prosent og.


HK vil at alle som ønsker det skal jobbe helti og vil hjelpe flere til å kreve sin rett på. Det er over dobbelt så mange kvinner som jobber deltid enn menn.


Er du deltidsansatt og har jevnlig jobbet mer enn det som står i kontrakten de siste 12. Still krav til arbeidsgiver om stillingsprosent tilsvarende det du faktisk arbeider. Turnusplanlegging er mer enn å regne sammen vak- ter og arbeidstid.


Dette medfører at arbeidsgiver nå blir avskåret fra å ansette deltidsansatte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.