søndag 17. desember 2017

Patentstrikk på rundpinne

I denne DROPS videoen viser vi hvordan du strikker falsk patent og. Her ser du hvordan strikke helpatent frem og tilbake på to pinner. Lastet opp av topinner.


Når man strikker patent på rundpin skal hver anden omgang strikkes vrang. Altså skal retmasken tages løs. ABC patentstrikk. Marte Helgetun. Slik strikker jeg patentstrikk. Strukturen blir ikke synlig før det har gått noen runder. September Sweater strikkes ovenfra og ned i patentstrikk. Det plukkes deretter opp masker til ermer, som strikkes rundt med fellinger på en kort rundpinne. Vi strikker mye i patent. Patentstrikkpickles.


Patentstrikk på rundpinne

Det tar litt ti men det gir en nydelig struktur, og plaggene blir tøyelige og fine. Oddbjørg Fløistad: Hei Dette høres ikke riktig ut i mine ører. Det kan ikke være en annen type i patentstrikk -familien?


Hvem har skrevet. Ulempen er at det går så mye garn når en strikker patentstrikk. Jeg er nesten helt nybegynner men klarte å patentstrikke en kllut? Hvis du strikker bare rette masker på rundpinne, får du glattstrikk.


Dersom du strikker fram og tilbake på rette pinner, får du det vi kaller rettstrikk (eller rillestrikk). Derfor strikka eg alt i ett stykke på rundpinne. Denne genseren er jo strikket i halvpatent, noke som vil si at det kunn er rettmaskane som strikkes. Strikkepinnner Antall.


Patentstrikk på rundpinne

Legg opp 1masker på rundpinne nr 3. Etter mange forsøk på å skjønne halvpatent på rundpinne, gikk det plutselig opp et lys for meg! Siden noen har spurt, tenkte jeg at jeg skulle. Flere tekniker.


For å få en pen kant, brukes italiensk opplegg. I luens topp strikkes fellinger. Det er en genser som er strikket i patentstrikk, ovenfra og ned. Den er monteringsfri, sett bort fra.


Hvis det finnes en perfekt teknikk for et varmt skjerf, så er det falsk patent. Fell masker til ermehull to ganger, først etter.


Dette er en mer nybegynnervennlig versjon av patentstrikk som strikkes uten kast. Pinner mm (eller 1cm) rundpinne for bol og ermer. RUNDPINNE Nrcm.


Patentstrikk på rundpinne

Selv om arbeidet strikkes fram og tilbake, brukes det rundpinne fordi det strikkes i tofarget patentstrikk. STRIKKEFASTHET Ca. Veiledende pinne: Rundpinne 10.


Chunky patentgenser strikkes frem og tilbake i patentstrikk, i dobbel tråd på tykke pinner. Falsk patent på rundpinne : 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.