onsdag 14. november 2018

Overgangsrykter fotball

Velkommen til Nettavisens livestudio! Her gir vi deg alltid det siste om overganger i fotballen. Vi elsker kommentarer og svarer gjerne på spørsmål. Solskjær advarer United.


Søndagens Premier League. Fredrik Midtsjø er på. Fotballrykter og overganger - TV Livesenter live. Min SumoLogg innLogg utHjelp.


Overgangsrykter fotball

VG nyheter om bekreftede og mulige overganger i norsk og internasjonal fotball. Sheffield United onsdag før en eventuell overgang, ifølge Football Insider. SillySeason er Fotballkanalens portal for nyheter om overganger. Her får du de siste nyhetene, rykter og bekreftede overganger fra norsk fotball.


Kategori: Fotball. Navn: Mariana Valeria Larroquette. Spilleklar: 14. Sakstype: Proff. Fra klubb: Club Deportivo UAI Urquiza. Barcelona vil hente. Se Eurosport der du selv vil. Abonner nåMer informasjon. Har du inside fra din klubb, eller tips av verdi? Overganger og rykter fra norsk fotball. Nyheter og Tips om fotball, sport, odds og spill m. Kjøp og salg av spillere i fotball kan føre til astronomiske tall, men her skal vi se på noen av de beste gratis- overganger i fotball.


Klubber kan inngå avtaler om overganger. Liverpool - overgangsrykter. Jeg ser på koptalk at Kewell er tilgjengelig for en riktig pris. Er det noen som.


Overgangsrykter fotball

Sommerens overgangsvindu nærmer seg og spekulasjonene er allerede igang. Vi gir det full oversikt over rykter. Klubblegenden kan havne i Premier League-klubb. Messi kan havne i Premier League: Disse klubbene nevnes som aktuelle.


Carlos Tevez linkes til Real Madrid igjen og Manchester City får én millard å. Dagens overgangsrykter. Internasjonal fotball. Odds på overganger i fotball er perfekt for deg som er mer enn middels opptatt av alt som rører seg i fotballverdenen. Les alt om odds på overganger her.


Inviter Venner ! Vi holder deg oppdatert på alle overgangene i Eliteserien! Sist oppdatert: 25. Av Jørgen Tjærnås, NordicBets fotballekspert.


Overgangsrykter fotball

Det er ei uke igjen til overgangsvinduet i Premier League stenger. Den uka kan ha stor påvirkning på stjerneovergangene i Europa. I sommerspalten «Mitt drømmevindu» svarer United-supportere på faste spørsmål om rykter og overganger.


Samarbeidspartnere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.