mandag 13. mai 2019

Nif logg inn

Min idrett på mobil. Søk etter kurs. Norges idrettsforbund. Toggle navigation. Finn arrangement. Veiledninger og annen informasjon. Det er mulig å logge inn ved å følge linken som er vist i alternativ B på neste side. Bruk tid på idrett og aktiviteter - ikke på administrasjon.


Nif logg inn

Et nært samarbeid mellom NIF og Buypass, og et genuint ønske om å. Den funksjonen våre brukere setter mest pris på, er at Medlemmene kan få sine fakturaer som Avtalegiro eller rett i. Da vil du få opp en side som ser slik ut: For å logge deg inn klikker du på den grønne « logg inn ». Du bruker det. For å bli medlem i klubben må du gjøre tre enkle steg. Etter at du har logget inn, trykk på fanen for medlemskap.


Logge deg inn i. Har du registrert deg tidligere, kan du benytte. Hvis du har glemt brukernavn og passor kan du trykke på denne, og velge om du vil ha kode for. Når du logger inn.


NIF IT Support har laget et antall opplæringsvideoer, de ligger HER. NLF IT Support. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden.


Dette betyr at medlemmer kan bruke samme brukernavn og passord til å logge seg på alle NIFs løsninger, både nåværende og fremtidige løsninger. I medlemsarkivet til NIF kreves det at alle under år må registrere en foresatt.


Skriv inn: ekurs. På nettbrett og mobil vil. NB: spillere kan ikke logge inn her, det er kun for lisensansvarlige i klubben. Velg “Medlemskap” i toppmenyen. Gå inn på medlemskap. Trykk barnet mitt skal bli medlem». VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Klar for å arrangere med iSonen? Her kan du selv logge inn for å vedlikeholde opplysninger, melde deg på til.


Spond Club har en godkjent NIF -integrasjon og et samarbeid med Sparebank 1-alliansen. Ved å ta i bruk.


NIF består av særforbun idrettskretser, 3. Samordnet søknad og rapportering gjøres ved å logge seg inn på. Har du problemer med pålogging så kontakt NIFs supportavdeling her. Prisene inkluderer fri km (med unntak i enkelte land og bilgrupper, varebiler og minibusser), standard.


Idrettslaget skal overholde overordnede organisasjonsledds. Basert på disse tallene har idrettsforbundet estimert et nettotap på 9millioner for idrettslagene. Tapene er i hovedsak knyttet til arrangementer. Gå til Integrert med NIF - Det vil si at når det gjøres en oppdatering på et medlem i medlemsregisteret som klubben benytter, så oppdateres automatisk.


Nif logg inn

Eksempler fra NIF på hva du kan bruke det til er: Treningstøy. Kampene vil vises på klubbens og lagets hjemmeside, og i appen for trenere.


Nif logg inn

NIF har kommet med nye anbefalinger i samråd med Helsedirektoratet om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.