mandag 13. mai 2019

Støtkast håndball

Støtkast : Fra bakken, fra luften. Sirkelkast: Fra bakken, fra luften, liten sirkel, stor sirkel. Piskekast: Fra bakken, fra luften, kort vei, lang vei, høy arm, mellom høy.


Støtkast håndball

Kast og mottak i håndball. Hvis en ikke greier å være presis i kast og mottak. Samme fot foran. Jeg trener håndball fem ganger i uken pluss kamp, og skyter nok nok opp mot 5skudd i uka.


Your browser does not support HTMLvideo. Forfatter er Igor Shestakov. Dribling: - skritt og dribling. Finter: - øye, skudd (gjennomløping). Videosvimeo. Støt, kast, vendinger, hopp og fall. Her kan du lese om de vanligste skadene. Håndball for alle. I håndball utsettes. Eller fortsett med. Boken vil egne seg for alle som har sett en del håndball ? Boken er den første i en serie på seks bøker. Minihåndball representerer en introduksjon til håndball, og for mange også en.


Bevegelsesøvelser med ball (lek). Målvaktsøvelser. Kjør pådrag med støtkast også videre med piskekast. Gjør pådraget enten på innsiden eller på utsiden av markøren.


Viktig å ha forflytning i nye. Teknisk: ❖ Legge til rette for nye ballkontakt i treningsarbeidet. Ved siden av skulderen sliter mange av håndballspillere med skader og plager i knærne, anklene og ryggen.


De fleste skadene kommer ved støt, kast, vendinger,. Brodd HK skal være det naturlige samlingspunktet for all håndball på Storhaug. Noen av dem spiller håndball til vanlig, mens noen prøvde det for aller første.


Støtkast håndball

Vi har øvd på støtkast, og så har vi lært å bare bruke en arm. Oppvarming - touch håndball. Spill vanlig håndball. Men mål ved å være innenfor.


Også har vi lært støtkast og finter, legger Camilla til. Heidi Løke synes det er gøy å kunne avlegge håndballskolene et besøk. Ulike kast: støtkast, sirkelkast, piskekast. Det virker som.


Støtkast håndball

Som gammel håndballspiller var det morsomt å delta på en praktisk kursdel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.