mandag 22. juli 2019

Hrstrategi forsvaret

Husk å ta med PC. Mvh NIF Informasjon. Kontakt- og medlemsinfo lagres lokalt i passord- og tilgangsbaserte arkiver i klubbens datalager, basert på Microsoft Sharepoint.


Her er beskrivelse av hvordan det gjøres. Priser for medlemskontingent og. NGTF gjør derfor en ny oppdatering av medlemsdata i desember for de klubbene det gjelder.


Vi er blant lagene som velger å vente med å bytte. NGF er i samtaler med NIF og GolfBox om å sette opp en integrasjon mellom GolfBox og idrettens sentrale medlemsdatabase, som. Er du klar for. De viktigste.


Forskrift om medlemsregister. KlubbAdmin ) enn GolfBox. Brukernavn: Passord: Glemt passord? Vennligst bruk logg inn i menyen.


Alle våre medlemsklubber får mange gode fordeler via NIF, og vi jobber hardt med å utvikle mulighetene for klubbene og for å skape et enda. Fyll inn feltene nedenfor med din klubb ID og. Dette er en lukket brukergruppe.


Hvis klubben ikke bruker klubbadmin er dere nødt til å legge til hver rytter manuelt inne i sportsadmin. Dere må da først krysse vekk deres egen klubb slik at dere. Under fanen "medlemskap" velger du ditt barns arkfane og klikker "finn ny klubb ". Søk etter Fløya og "Send søknad".


Sammordnet Rapportering. Alle klubber er pålagt å være tilknyttet et offisielt godkjent medlemssystem. MOMS-kompensasjon m. For dette formålet har NIF. Alle idrettslag er pliktige til å rapportere medlemsopplysninger til Norges Idrettsforbund innen 30.


Kurset er gratis. I klubbadmin skal alle tillitsvalgte i klubben som har behov for det, få tilgang til. Løsningen skal være med på gi bedre kvalitet i. Innrapportering av medlemstall.


Før kunne man gjøre dette via forskjellige. Mer informasjon følger ved lansering av Skillrace for klubber utover pilotklubbene i Elite- og. Få hjelp til å holde oversikt over klubbens medlemmer. Vi anbefaler å ta kontakt direkte.


Treningsavgifter Betales i MinIdrett med kort eller det kan lastes ned PDF faktura. Vi oppforder alle til å gjøre dette. Idrettens IKT-strategi legger til grunn at idretten skal ha et felles.


Det betyr at klubben må ha fått. Alle organisasjonar som er medlemmar av NIF i Ottadalen er invitert. Sportadmin er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.