fredag 23. august 2019

Enkle kjøttboller tapas

Dette er oppskriften på svært gode og enkle kjøttboller i tomatsaus. Kjøttboller med koriander. Trines matblogg trinesmatblogg. MIDDAG › kjøtttrinesmatblogg. Difficulty: enkel. Vurdering: - ‎2stemmer - ‎min Verdens beste kjøttboller i tomatsaus!

Prøv denne enkle oppskriften og koldtbordet er snart klart. Gladkokken gladkokken. Denne oppskriften har jeg brukt i mange år. Spicy tapas - kjøttboller.


Små spicy kjøttboller passer perfekt til tapasbordet, i tomatsaus med pasta eller til potetmos. Matblogger Nussara avslører sine beste tips og triks for saftige og luftige kjøttboller til tapasbordet.


VERDENS BESTE KJØTTBOLLER - Mat På Bordet matpaabordet. Spanske kjøttboller er kanskje det viktigste.


Ja, jeg må kalle disse verdens beste kjøttboller for det var det de ble kalt her hjemme når de.

Jeg kan tine de og server de som tapas – gjerne med en spicy saus som de kan dyppes i. En litt hot vri på hjemmelagde kjøttboller, men med en deilig søt glace utenpå. Enkle og lettvinte oppskrifter for alle. Antall porsjoner. Hvem kan vel motstå hjemmetrillede kjøttboller servert med spagetti og en herlig pastasaus?


Disse kjøttbollene er saftige og smakfulle av lune krydder, friske urter og bacon. Garantert en suksess på koldtbordet, til tapas eller som egen middag med båtpoteter og aioli…. Sunn, smakfull og enkel matlaging 3. Smakfull tomatsaus med gode krydder. Kilde: Bergens Tidende.


Foto: Gidske Stark. Serverer du retten. Når det skal serveres tapas er det mange retter å velge mellom. Med disse tre «hemmelige» ingrediensene får du perfekte kjøttboller som er saftige.


Allikevel er det lett å få hjerneteppe når det. Tapas og småretter. Hjemmelagde kjøttboller smaker mye bedre enn ferdigkjøpte, og kan brukes til mye – til tapas, i tomatsuppe og pastaretter. Jeg steker kjøttbollene på brett i.

Jeg bare elsker denne “nye” måten å steke kjøttboller på! Eller ny og ny. Det å slippe å stå og trille og steke.


Jeg har blitt spurt om å legge ut oppskriften på tapas - kjøttbollene mine så. Takk for at du legger ut enkle oppskrifter som hvem som helst kan klare. Inget tapasbord uten spanske kjøttboller i tomatsaus.


Oppskriften er med hot tomatsaus. Steker du kjøttbollene i panne blir prosessen omtrent som med pølser. Medium varme til de er ferdig stekt.


Det enkleste er derimot å steke de på et brett i ovnen. Disse bollene ble til under et tapaskurs jeg holdt.


De er skikkelig typiske til tapas, egentlig, og smaker kanskje aller best bare med en enkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.