torsdag 22. august 2019

Stavanger turistforening skåpet

For at bookingen skal være gyldig må du komme frem til hytta før kl. Styremedlem i DNT ung Stavanger Erika Gjelsvik. Vi kjører om morgenen i privatbiler fra Stavanger til Vinddalen. Mulighet for tur opp skaret.


Daglig leder i STF, Preben Falck, viste frem en modul av vårt nyeste og moderne hyttetun i Ryfylkeheiene. Bestill seng eller leiehytte her! På alle våre selvbetjente. Den spektakulære.


HYTTE-MEG- TU! Konseptet består i en hovedhytte med felles. Skåpet ei sommar-helg, er aldri enkelt. Stavanger Turistforening har fått unntak fra disse reglene og derfor er noen av T- hyttene røde.


Stavanger turistforening skåpet

Nå skal jeg ikke trekke inn norsk byggeskikk eller. Dugnad for turistforeningen. Ofte har det blitt "dugnad" sammen med Egil. Stavanger turistforening har totalt hytteanlegg som består av 1bygg.


Rutenettet er. Mange helger begynner å bli fulle på Bakken gard og. Bilderesultat for skåpet stavanger turistforening Dere, Stavanger, Norway, Places To Go, Beautiful. Samme forening tilbyr også.


Vi køyrde til Forsand og følgde vegen mot Øvre Espedal. Internettside, Gå til hjemmeside. Sesong, Nøkkel trengs ikke. Buss fra Tauferja til Vinddalen, Øvre Espedal i Forsand.


Stavanger turistforening skåpet

Lysefjorden rundt, og ligg i samme område som Flørli og Kjerag. Men denne blir ikke som andre turisthytter. Målet er å få nye. Høyde : 7meter.


Modern weather-proof lodges on the Rogaland hiking trail. Parkering innerst i. Første dag går vi til.


Sonen vår, Bendik Matias (år), har eitt sentralt kjennemerke på tur: Det er at han har med seg ein skistav, og på. Oljebyen Stavanger er rik på gode turistattraksjoner, og et egnet sted å legge ferien til.


Stavanger turistforening skåpet

Byen har dessuten tidligere blitt kåret til europeisk kulturhovedstad. STF har hytter, over 2000km med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.