torsdag 31. oktober 2019

Tannlege priser

Behov for tannlege ? Sjekk dine rettigheter! Tannlegene plikter å oppgi pris på sin hjemmeside. Vårt mål er å utføre god behandling til en fornuftig pris. Det er svært vanskelig å gi eksakte forhåndspriser for tannbehandling.


Under fnner du oversikt over våre vanlige priser.

Ved tannbleking tas et raskt avtrykk av dine tenner hos en av våre tannleger med. Sammenlign gjerne våre priser med andre tannklinikker, men vær. Ta kontakt med tannlegen for individuell behandling. Så det er nødvendigvis ikke den tannlegen med laves priser som er den beste.


Det kan være vanskelig å sette en nøyaktig pris på en pasients tannlegebehandling. Hva koster tannlegen ? Finn veiledende pris på behandling hos tannlege i prislisten nedenfor.


Gratis prisoverslag med lave tannlege priser.

Våre priser er lavere enn de. Privat norsk tannlege. GENERELLE TJENESTER. I vår prisoversikt ser du sammenlikning av gjennomsnittspriser i Norge, med våre priser.


Pris kan avvike ved mer kompliserte problemer. Dette er normale priser for ulike tannlegetjenester på landsbasis, enten du skal trekke tenner, ha rotfylling og pris for tannlege til barn.


Prislister for den offentlige tannhelsetjenesten i Norge. Se hva tannlegen koster der du bor. Vår prisliste gir eksempler på hva en behandling kan koste.


Du bør sjekke prisen på tannlegen du har i dag, imot andre tannleger i nærheten av der du bor. Da kan du først avklare hvor mye det eventuelt. Undersøkelse, røntgen bilder og enkel rens, 700. Konsultasjon, 400.


Akutt konsultasjon. Vi tannleger. Her finner du vår prisliste. Pris oversikt tannleger i Drammen.

Priser for tannlege i Drammen. Spesialistklinikkene ønsker å tydeliggjøre kostnadene for våre pasienter. Av den grunn har vi en oversiktlig prisoversikt over all behandling.


Den kan hjelpe deg til å spare tusener. SJEK PRISEN FØR DU. Hvem betaler tannlegeregningen din? Barn får gratis tannbehandling i den offentlige tannhelsetjenesten.


Voksne må i utgangspunktet betale selv, men. Hos oss velger du og tannlegen din sammen den tannbehandling som passer deg og din økonomi best. Generelle tjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.