torsdag 12. mars 2020

Iop vgs

Spesialundervisning tilrettelegging spesped PPT. Hvis du har nedsatt funksjonsevne, sykdom, skade eller allergi som gjør det nødvendig med spesiell tilrettelegging ved eksamen, kan du søke.


Har du behov for særskilt tilrettelegging av eksamen eller prøver, må du søke rektor om dette. Haukåsen skole har tilrettelagt avdeling for elever med nedsatt funksjonsevne. Vi har elevplasser fordelt på to klasser i hverdagslivstrening.


Tilrettelagt opplæring. Særskilt tilrettelegging. Viss du treng særskilt tilrettelegging i samband med eksamen som til dømes utvida tid eller opplesing av oppgåve søker du om dette.


Hvis du har en funksjonshemming, sykdom, skade eller allergi som gjør det nødvendig med spesiell tilrettelegging ved eksamen, kan du søke om dette. Du søker om tilrettelegging under Mine søknader i Visma inSchool. Du må søke i god tid. Før eksamen vil du få svar fra skolen med vedtak om hvilken tilrettelegging som er innvilget.


Kan jeg få AAP fra NAV når jeg går på videregående skole ? Kronisk syk og uføretrygd. Skoleprosjekt: Hva slags skolehjelp har dysletikere krav på?


Er det lov å. Porsgrunn videregående skole er opptatt av å fremme mestringsfølelsen hos hver enkelt elev. For å oppnå dette er de tre punktene i listen under spesielt viktige. Videregående skole.


Tiltaka må ikkje føre til at eleven eller privatisten får fordelar framfor andre som ikkje får tilrettelegging ved eksamen. Fritak i sidemål på ungdomsskolen og VGS. Sidemålsopplæringen begynner i ungdomsskolen. Elever med dysleksi og SSV kan fritas fra vurdering med.


Det kan være sammensatte årsaker til at man har behov for tilrettelegging, men med stor voksentetthet og tett individuell oppfølging ser vi at mange elever lykkes. Søknadsskjema for tilrettelegging finner du i Servicetorget på Tangen vgs.


Fant du det du lette etter? Du kan søke rektor om særskilt tilrettelegging av eksamen hvis du trenger det for å få vist kompetansen din i faget.


Opplæringen foregår i forsterket vg1-tilbud og i mindre gruppe. Vennesla videregående skole. Vågsbygd videregående skole. Kommentar : Klikk for stort bilde.


Rådgiver på skolen kan veilede deg på hva slags tilrettelegging du kan søke om, og kan hjelpe deg med å fylle ut søknaden. Gausdal videregående skole Pierre de Coubertin tilbyr idrettsfag, mediefag og studiespesialisering. Vi har flotte idrettsanlegg, flinke lærere, og elevene trives.


Har du vansker som gjør at du trenger tilrettelegging av eksamen? Da må du snakke med din kontaktlærer. Kontaktlæreren vil hjelpe deg med å søke om ulike.


Denne meldingen vil vise på hele nettstedet og brukes som oftest til å informere om viktige meldinger fra kommunen, f. Her lenkes det ofte til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.