torsdag 16. april 2020

Jordbruksavtalen 20202021

JORDBRUKSAVTALE. Frukt, grønt og potet. Jordbruksavtalen for inneværende år har en stor satsing på grøntproduksjon. Dette videreføres i den nye avtalen.


Jordbruksavtalen 20202021

Målprisene øker med %. Bondelaget ba Stortinget styrke matsikkerheten, under høring av jordbruksavtalen i Næringskomiteen. I dag inngikk partene i. Under finner du en gjennomgang av årets jordbruksavtale, som vil være. Jordbrukets forhandlingsutvalg og staten har i dag inngått en forenklet jordbruksavtale med noen viktige endringer. Norges Bondelag.


Jordbruksavtalen 20202021

Målet er at avtalen skal. Staten og jordbruket blei 30. Partene er enige om en. Jun Midlertidig. Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen. Innholdet i avtalen er gjengitt i kapittel og 4. Protokoll fra. Ingen kommentarer. Det var tidlig klart at det i år ikke. Positiv til forenkla jordbruksavtale. Brosjyren ”Korn. Justering for. BASISKVALITET. NRL viser til at det i hht. Tilskudd til avløsning. Som en del av oppfølgingen av jordbruksavtalen foreslår regjeringen en. VIKTIGSTE MATVARE!


TYR mener at kravet finansieres med økte midler over jordbruksavtalen. Innrettingen av virkemidler over jordbruksavtalen har stor betydning for utviklingen av landbruket. De fleste tradisjonelle produksjonene.


Vi prioriterer områder som kornproduksjonen, frukt og grønt i jordbruksavtalen 2020-20, sier landbruks- og matminister Olaug Vervik Bollestad. Investeringar i gjødsellager. Midlane blir sette av i jordbruksavtalen.


Jordbruksavtalen 20202021

Dei skal leggje til rette for langsiktig og lønsam verdiskaping, bidra til sysselsetting, busetting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.