tirsdag 21. april 2020

Kjøttboller med oliven

Stek kjøttbollene til de får en gyllen skorpe, før du koker de ferdig i sausen. Som vanlig glemte jeg å ta bilde av det ferdige. Italienske kjøttboller i tomatsaus. Ha de ferdig stekte kjøttbollene og stekekraften over i pastasausen.


Kok opp rikelig med lettsaltet vann. Kok spagetti som anvist på pakken. Da er Fru Timians fredagstapas PERFEKT! Det eneste jeg lager er kjøttbollene, resten kommer fiks ferdig fra min kjære samarbeidspartner.


Ferdig oppsatte tapasmenyer. Albondigas wrap (spanske kjøttboller ). Legg på rødløk, tomat, salt og kjøttboller. Topp med noen striper Salad. Kjøttboller ( ferdig stekt - deles).


Kjøttboller med oliven

Hjemmelagde kjøttboller smaker mye bedre enn ferdigkjøpte, og kan brukes til mye – til tapas, i tomatsuppe og pastaretter. Jeg steker kjøttbollene på brett i. Lag dine egne kyllingkjøttboller med mye og god smak av krydder. Server med hjemmelaget tomatsaus. MIDDAG › kjøtttrinesmatblogg.


Prøv denne oppskriften neste. Det er rett og slett små runde kjøttboller og de finnes i forskjellige utgaver i hele verden. I denne oppskriften er bollene. Små spicy kjøttboller passer perfekt til tapasbordet, i tomatsaus med.


Ha chili, hvitløk, persille og olje i en blender, og kjør til alt er most. Kilde: Bergens Tidende. Smakfull tomatsaus med gode krydder. Foto: Gidske Stark.


Næringsinnholdet i kjøttboller avhenger selvsagt av andelen kjøtt. Mye kjøtt gir et. Bruk den samme gryten som til kjøttbollene, men hell av overflødig fett. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig.


Spanske kjøttboller er en selvfølge på enhver god tapasrestaurant. Det er alltids greit å ha gjort ferdig mest mulig på forhånd!


Kjøttboller med oliven

De kjøttbollene med bittelitt krydder, servert i en tomatsaus, som vanligvis presenteres. Lager du kjøttbollene kvelden i forveien, har du en enkel hverdagsmiddag på 1--3. Crostini med ulik topping er perfekt som tapas.


Her får du en. Lag deilige kjøttboller med spansk vri og bønnecassoulet. La kjøttbollene trekke i bønnecassouleten til de er ferdige, ca minutter. Kalorier: 3Spicy kjøttboller i ovn!


Jeg bare elsker denne “nye” måten å steke kjøttboller på! Eller ny og ny. Det å slippe å stå og trille og steke. Seier til kyllingboller og kjøttboller med grønnsaker.


Kjøttboller med oliven

Jeg kan tine de og server de som tapas – gjerne med en spicy saus som de kan dyppes i. Så lag kjøttboller, legg de. Tapas med mange spennende retter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.