fredag 17. april 2020

Kontor korttidsleie

Kontor korttidsleie

Enkel standard kontorlokaler 2. KORTTIDSLEIE ! Våre kontorfellesskap må oppleves. Hyggelige og kompetente mennesker innen ulike fagområder er bare få skritt unna. Iroda illusztráció.


Lei kontorlokale i Oslo. Regus-arbeidsplasser i Oslo, inkludert private kontorer og coworking- kontor, er skreddersydd for å oppfylle dine virksomhetsbehov til. Korttidsleie Langtidsleie Priser. Både møblert og umøblerte kontorlokaler dekker behovene.


Finn din optimale kontorplass med MatchOffice. Alle våre leiligheter ligger i sentrum, og med kort gangavstand fra vårt kontor.


Odal Næringshage har lokaler i ulike størrelser som dekker ulike behov om det er korttidsleie, langtidsleie – eller kontorhotell. De holder til i Stasjonsvegen 16. Utelagringsmulighet. Mulighet for korttidsleie.


Beliggende på Rolvsøy, midt mellom. Behov for prosjektkontor eller korttidsleie kontor i Oslo sentrum? Bestill visning. Et overblikk over kontormarkedet i Oslo og omegn.


Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon. Nabolagsprofil. Kontorlokaler i Oslo. Oslos mest sentrale kontorbygg. Grünerløkka- Sofienberg, Oslo. Lager- og ute-arealer samt containere. Vi tilbyr også korttidsleie av både. Kart og flyfoto. Utleie på dagen forutsetter at det finnes utleieterminaler tilgjengelig samt at man henter terminalen i Nordias lokaler i kontortiden. Ved utsendelse via posten, må.


Det er ledige kontorlokaler av forskjellig størrelse ledig for korttidsleie i 2. Området er i stor utvikling, og bygget. Vår egen avdeling for utleie har pågått i mange år, og har en stor liste over eiere hvis eiendom vi leier ut. Vi har også en venteliste på kunder som. Stjørdal med areal for handel og kontor.


Kontor korttidsleie

Kom gjerne innom vårt kontor midt i Ancorasenteret i Arguineguin hvis du er her på. Ved korttidsleie betales normalt sett ett depositum først og deretter hele.


Kontor korttidsleie

Eiendommene består av kontor og forretning sentralt på Strømsø. Boxen er m delikate, med sort matt bakvegg og lakkerte gittervegger. Velg eiendomstype. Tilbyr drop-in kontor.


Hos Rennebu Eiendom AS kan du få korttidsleie av kontorlokaler i næringsbygget i Berkåk sentrum. Publisert: 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.