torsdag 30. april 2020

Norges første nettavis

Brønnøysunds Avis ble første norske dagsavis som etablerte egen nettavis, lansert 6. VG-redaktøren mener nettavisene har snudd mediene på hodet. På loftet i et hus noen mil.


Vi snakker med kodere om koden de koder. Daglig oppdatert! Norges første nettavis for utviklere.

Oversikten over de ti største nettavisene hvert år er basert avisenes lesertall. Du kan lese mer om undersøkelsen i metodeomtalen eller i medienorges. Rett nok var Panorama. Visste du det?


En innføring i avisens historie i Norge. Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det. Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og. Gratulerer med en annerledes første skoledag.


Inkludert i abonnementet ditt er full tilgang til alt innhold i nettavisen vår.

Her kan du både lese «papiravisen på. Nyheter fra verdens beste fylke - Rogaland! Siste nytt innen lokalt, sport, innenriks, utenriks og kultur. Ikke første gang det har vært ulovlige fester her.


En ny elbil fra Mazda er på vei, og allerede om tre måneder står de første bilene i norske. Bli med på den første prøvekjøringen av nye Taycan - og det i Norge. Med Appex Publish vil nettavisen din derfor fungere like bra på skjermer med.


Verdens første borerigg som går på batteri brukes på Bybanen i Bergen. For åtte år sidan spelte folk knapt tennis her – no er dei 1og har si første turnering.


Men her er hva som skjedde da vi testet. Bodø får sin første plan mot plastforsøpling. Nordmenn elsker elbiler, men hvorfor har de ikke en egen nettavis ? IT-bransjens nettavis.


Egir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi, sammen med. Fire minutter før slutt rundet Håkon Stavrum keeper og sikret KFUMs første seier på åtte kamper.


Det er mange tusen. Få full tilgang til Byavisa Drammen sin nettavis for nyheter, reportasjer, underholdning og informasjon. Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra.

Madeleine (24) var gravid i femte måned da hun fikk livmorhalskreft: – Jeg er redd for å gå glipp av min datters første steg. Norge Den første høstmåneden nærmer seg.


Mange nettaviser ekskluderer mennesker med ulike leseutfordringer. Første gang jeg har sett en keeper på hjemmebane drøye tiden på 0-0!


Strenge smitteverntiltak etter utbrudd: All idrett og kulturaktivitet for barn og unge stanses. FHI-sjef tror det kan ta tid før en vaksine knekker koronaviruset i Norge.


FHIs vaksinesjef sier til Bergens Tidende at det er veldig optimistisk å tro at de første.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.