torsdag 9. april 2020

Petiteknit september jakke

Norges største eksklusive spesialist på kvalitetsgarn i alpakka og de fineste alpakka-blends med babyalpakka, mulbærsilke og peruansk highland ull. LILLE LERKE på p nr = cm. Slik finner du riktig. Ferdige mål Størrelser: XS (S) M (L) XL.


Petiteknit september jakke

Denne teknikken gjør det nemlig lekende lett å strikke genser. Det å oppdage raglanfelling var virkelig nøkkelen til genserdilla for vår del. En genser med nydelig finish.


Sånn er det med denne genseren, den er kjempelett å strikke. Det går unna på tjukke pinner og det. I denne DROPS video viser vi hvordan du strikker helpatent og raglan.


Instruksjonsvideo fra Sandnes Garn som lærer deg å strikke halvpatent. Show less Show more. Patentgenser med raglanfelling. Freidig genser i halvpatent. Fri genser strikket fra erme til erme. Halvpatent genser med høy hals. Genser med raglanfelling og falske fletter. BufretOversett denne sidenHer er genseren strikket i DALE BABY ULL, men den kan også strikkes i PURE ECO BABY WOOL. Tiril Høstgenser Plommefarget. Blue Spruce by DROPS Design.


Petiteknit september jakke

Strikket genser med raglan i DROPS Alpaca og DROPS Kid-Silk. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med hullmønster. HSløyfe - T-skjorte med hullmønster og raglanfelling.


Strikkefasthet, masker halvpatent lett utstrukket og omganger på pinne nr 4½ = X. Raglanfelling : Sett alle delene inn. En enkel genser med striper i beige og brune toner. Bilde av HEXA kosegenser med raglanfelling LAST NED.


Petiteknit september jakke

Jubelgenser barn Strikkemønster genser barn raglanfelling. En kort video tutorial for å vise hvordan du strikker halvpatent. Vi brukte denne.


Sy sammen i skuldre og sidene på genseren, sy i armene. Hekle en runde med. OVERSIZEGENSER I HALVPATENT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.