torsdag 9. april 2020

Kommisjon kunst

Bestillingsverk fra kunstnere kalles ofte commission, eller kommisjon som du skriver. Det kommer jo helt an på hva slags kunst du er ute etter og på hvilket. Salg av kunst i kommisjon.


Omsetning ved kommisjon regnes som både kommittentens. Fineart formidling er auksjonen der din kunst kan få en ny eier. Kunden betaler for dette 20% kommisjon av tilslagssum samt kr 2for.

I kunsten er en kommisjon handlingen om å be om opprettelse av et stykke, ofte på vegne av et annet. Samarbeidet vårt med kunstnerne går ut på at kunstneren skaper og vi selger, og tar en kommisjon når arbeid. Det kan være praktisk å benytte denne avtalen i en innledende fase mellom et galleri og. I slike tilfeller kan galleristen selv ha kontantsalg (salg av kunstverk eller andre salgsvarer i eget navn, herunder kommisjon ), og gjennom dette.


Vi tar i mot noe kunstnere i galleriet med jevne mellomrom. Vår faste kommisjon er %. Har du billedkunst du ønsker å selge?


Ved salg av kommisjonsvarer til tredjemann skal kommisjonæren straks godskrive kommittenten verdien av de solgte varer etter kommittentens fakturaverdi.

Kommisjon av bilder. Kunst og kaos kan være en kanal. I tillegg til at man kan kjøpe kunst i vår nettbutikk eller i vårt galleri, tar vi også. Her er våre fokusområder at vi skal kunne tilby et raskt.


Får et galleri verk de kan tilby for salg i kommisjon fra et utenlandsk galleri vil det tilhøre kunstneren, hvis annet ikke fremgår. Galleriet plikter å påse at kjøpers betaling har funnet sted før.


Glemt passord. Registrer deg nå. Systemet er levert av. En sentral del av. Utgitt av Kulturrådet i kommisjon hos Fagbokforlaget. Grafisk produksjon: John Grieg AS, Bergen. Omslagsdesign ved forlaget.


Fyll ut vårt kontaktskjema, så formidler vi handelen direkte med respektive kunstneren. Vi selger også kunst i kommisjon. Bilder til barnerommet. Mange er medlemmer av kunstnerorganisasjoner.

Det vil kunne leses ut av CV- ene. De fleste kunstverkene vi viser, har vi i kommisjon og er til salgs. Ons - Fre: 12:0 , 17:00. Lør - Søn: 12:0 , 15:00. Seilduksgaten. Se egen nettside. Medlemmer: Sr. Else-Britt Nilsen OP (leder): P.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.