mandag 20. april 2020

Søke om å få tilbake førerkort etter fyllekjøring

Etterforskning. Pågrepet bak rattet. Ikke få er avhengige av førerkort i jobben og risikerer å miste den også.


For eksempel sier disse at ved en promille over til skal førerkortet inndras mellom til måneder. Ta kontakt med oss for å undersøke hvordan dine muligheter for å få tilbake førerkortet er.


Hei, Jeg er en gutt på år som ble tatt for fyllekjøring med moped 1. Da var jeg 17år, jeg fikk 19mnd sperrefrist, og lurer da på om det er. Søke om å få førerkort tilbake tidligere. Straffen ble egentlig satt til måneder uten førerkort, men etter en godt skrevet søknad om hvor mye han var.


Hva skal til for å få sertifikatet tilbake etter måneder uten? Er det mulig å søke om å få forkortet sperretiden i slike saker? Kan man få tilbake lappen etter år hvis. Flere resultater fra forum.


Søke om å få tilbake førerkort etter fyllekjøring

Kjørelæreren kjørte i fylla til politiet for å få tilbake lappen. Tirsdagen etter kjørte han i fylla til politiet for å kreve tilbake lappen. Den hadde han mistet etter fyllekjøring tre dager tidligere. En lørdag i oktober i fjor.


Man må søke om å bli godkjent som trafikklærer på nytt, sier Granum. Nordmenn som har mistet førerkortet etter promillekjøring kan få avgjørelsen omgjort. Men foreløpig er det ikke klart nøyaktig hvor mange det er.


Søke om å få tilbake førerkort etter fyllekjøring

Få tilbake førerkort etter promillekjøring Diskusjon. Jeg mener å huske at man må søke om å kunne få ta lappen på nytt? Uansett så er en. Ta billappen(igjen) etter fyllekjøringinnlegg 22.


Lappen etter å blitt tatt for ruspåvirking innlegg 16. Begynner å bli dags å søke før å få førerkortet igjen! Er ikke dette gjort, kan man kreve å få førerkortet tilbake. Livstid er ikke fem år, men etter fem år kan man søke om å få slippe resten.


En fyllekjører kan f. Tiltalen mot Petter Northugs fyllekjøring i mai ble kunngjort av statsadvokat Bjørn Kristian. Dersom det skulle skje en ulykke der en tredjepart var involvert ville det være. Førerkortbeslag.


Søke om å få tilbake førerkort etter fyllekjøring

Nettstedet drives av Advokat Vidar Sinding. Spørsmålet om å opprettholde midlertidig tilbakekall av føreretten og beslaget. Mange tenker at en må være samarbeidsvillig og si ja, men da kan førerkortet ditt bli.


Mange opplever det tilfredsstillende å få en rask avgjørelse og forutsigbarhet. En kjørelærer mistet lappen i fjor etter å ha fyllekjørt.


Tre dager senere kjørte han med promille til politistasjonen for å kreve førerkortet tilbake. Melde mistet førerkort, få midlertidig kjøretillatelse, søke om nytt førerkort. Tap av førerrett og beslag av førerkort. Dersom den mistenkte ikke samtykker i det midlertidige tilbakekallet av føreretten og beslaget, må spørsmålet sendes tingretten til avgjørelse.


Den siktede blir innkalt til møtet, og vil få anledning til å forklare seg. Søk på postnummer eller kommune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.