mandag 27. april 2020

Tolkeportalen

Nasjonalt tolkeregister er et innsynsregister som gir oversikt over tolker med formell kompetanse i tolking mellom norsk og andre språk. Hopp til hoved navigasjon: Hopp til søk: Hopp til hovedinnhold.


Tolkeportalen. Fra og med 17. Trenger du en kvalifisert tolk? Eller lurer du på hvilke kvalifikasjoner en tolk har?

Hvordan bruker du registeret? Hvilke kvalifikasjoner har. Nyheter › Utvalg-skal-utrede-tol. Regjeringen oppnevnte i statsråd 23.


I tråd med nordisk språkkonvensjon, og som nasjonal fagmyndighet for tolking i offentlig sektor, ønsker IMDi å sikre tilgjengeligheten av tolke. Indtast brugernavn (dit cprnummer med bindestreg) og adgangskode d med nem id.


Kvikmanual fra DNTM. På tolkeportalen kan du finne tolk med kompetanse i tolking mellom norsk og andre språk.

Registeret er først og fremst rettet mot tolkebrukere i offentlig sektor,. Dette brukes som grunnlag for registrering hos Salita. Her finnes blant annet retningslinjer, lenker til.


Problemer med påloggingen? Vergeforeningen anbefaler å bruke kvalifiserte tolker. Saved from tolkeportalen. More information. Agne Ribokaite. Finn en annen idé. SPS-enheden i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet tolk til eleverne. Vis majib rahman jumaguls profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Se hele profilen på LinkedIn og finn. Sist endret25. Vi legger vekt på å samarbeide. Gjer deg kjend med tolkeportalen. Kva er telefontolking?


Korleis kan vi gjere barn og unge trygge på tolken. Rettstolking og rettssikkerhet i et norsk.

Utgiftene til dette må du dekke selv. Her kan bruger ansøge om tolk, og i den nye udgave også søge om fjerntolk. Tospråktesten er en enkel, muntlig prøve i norsk og aktuelle tolkespråk.


Vurdering: - ‎stemmer - ‎Gratis - ‎Android - ‎Jobb og produktivitet ToSPot – no. Har språket du snakker ulike dialekter er det viktig å gi beskjed om.


Offentlige fagpersoner må selv vite når de trenger tolk for å gjøre de oppgavene de har ansvar for. Vi som har oppnådd et. Statsautorisert tolk med tolkeutdanning”.


Se tolkeportalen for mer informasjon. Opptakskravet er generell studiekompetanse eller godkjent realkompetanse, samt godkjent muntlig prøve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.