fredag 26. juni 2020

Vaskehjelp pris svart

Vaskehjelp pris svart

Kvalitetsrenhold til en fornuftig pris ! Vanlig renhold: 2kr pluss mva. Avtalt tid og pris. Byggvask : Norge Oslo 1treff. Se mindre kart.


Vaskehjelp pris svart

Disse arbeidene utfører vi til en rekke byggfirmer, store som små og til en på forhånd avtald pris. Ett av dom større prosjekten hvor vi hatt byggevask. Trønder Renhold AS – Fleksibilitet og kvalitet i alle ledd!


Kontakt oss i dag! Individuelt utvalg av priser og tjenester i samsvar med dine ønsker. Byggrengjøring, Rosenborg Renhold. Man kan avtale pris etter befaring, etter hvor mange kvadratmeter som skal vaskes, timespris eller avtale pris på fast renhold etter en prøvevask der vi tar timespris.


Vaskehjelp pris svart

Nedvask etter oppussing av bolig. Alle faste priser tilgjengelig etter GRATIS befaring ! Du kan få ESTIMERT pris fra vår kalkulator eller kontakt med oss å få mer. Godkjenningen fornyes og.


Våre hyggelige renholdere sørger for at jobben blir gjort akkurat slik du ønsker det – til avtalt pris og tid. Om du ikke finner det du leter etter setter vi pris på om du tar kontakt med oss, det er.


Høyt fokus på kvalitet. Fin pris, hyggelige, grundige folk. Prosjekt - byggvask. Priser for standard. Husk at prisen avhenger av boligen, etasje og flere andre faktorer. Det er ikke nødvendigvis så dyrt som du tror. HJEMME RENHOLD. Trenger du hjelp til renhold? Vinduspuss: Be for tilbud. Fasadevask: Be for tilbud. TIL RIKTIG PRIS ! Merk renhold har utført byggvask på våres nybygg. Vi vet hva vi. Arrangementer. Dansk produsent som kunne levere hytter til fordelaktige priser.


All byggeaktivitet produserer støv og smuss. Rydje renhold er stort nok til å ha ledere og medarbeidere med kunnskaper og erfaring til å gjennomføre alle delene av oppdragene på en. Kr - Kr 485.


Sorter etter: nyeste, høyeste pris, laveste pris, alfabetet stigende, alfabetet synkende. Vask og rengjøring. Viser produkter. Få mer tid til det som virkelig teller.


Med fokus på kvalitet til riktig pris, tilbyr vi byggvask i Oslo og Akershus. Holmestran Revetal, Horten, Tønsberg, Sandefjord og Larvik er byer hvor vi daglig utfører blant annet trapperenhol flyttevask, byggvask.


Da er det nesten umulig å gi deg en pris før de har vært befaring hos deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.