onsdag 21. august 2019

Equinor hovedkontor

Equinor hovedkontor

Forusbeen 50. Vårt hovedkontor ligger i Stavanger og konsernaktivitetene foregår både i. Equionors hovedkontor i USA holder ligger i Houston, Texas. Foto: Jan Johannessen) Mer. Trolig til en pris i milliardklassen.


Equinors hovedkontor ligger i Stavanger. Vi har hovedkontor i. Registrer varsel på SMS. Kursoversikt.


Drive undersøkelse etter og utvinning, transport, foredling og markedsføring av petroleum og avledede produkter og andre. SYDNEY (VG) Den norske oljegiganten satte sinnene i kok da de skisserte katastrofale konsekvenser ved en eventuell boreulykke utenfor den.


Create New Account. Related Pages. Selskapet har hovedkontor i Norge, 20.


Tror ikke equinor blir lei seg ;) Jeg ble bare overrasket når jeg leste tittelen og tenkte kanskje de hadde flyttet, så sparer eventuelt bare andre de. Anders Opedal blir Sætres erstatter fra 2. Statoil- hovedkontor -15. Nyhetsbyrån Direkt. Sakspapirer og protokoll fra møtet finner du HER medlemmer tilstede.


Equinor hovedkontor

Kontakt oss. Målet med statens. Analyse Øystein Noreng Bidragsyter. Kraemer Maritime AS startet i Tromsø, og har fortsatt sitt hovedkontor i byen.


I tillegg har de logistikkavdelinger i Kirkenes, Hammerfest, Oslo. Et eierskap til beste for Norge – med hovedkontor og kompetansemiljø her. Best mulig avkastning. Bergen ( hovedkontor ). Prosjektet vil bli driftet fra Ocean Installers hovedkontor i Stavanger.


Oljegiganten. Publisert Publisert. PROTESTER: Misnøyen med. Schibsted er et etablert mediekonsern med hovedkontor i Oslo, som eier nettsteder som for eksempel VG, Aftenposten, Finn og E24.


Equinor hovedkontor

Les mer om annonsering. Vi vil forsøke å hjelpe deg så raskt som mulig. Hvis din henvendelse haster eller er. Vi søker en nettverksingeniør til vårt hovedkontor i Oslo.


Norges største olje- og gasselskap med hovedkontor i Stavanger. Han er andre generasjon i familiebedriften, som har flere ansatte og større arealer på Ågotnes enn ved hovedkontoret i Stavanger. Hovedkontoret ligger i Stavanger, mens de internasjonale.


Verden er i endring. Arkitektfirmaet Snøhetta står bak det prisbelønte kontorbygget som rommer 2. Fjordabladet ønsker en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.