onsdag 21. august 2019

Hals patentstrikk

Vi er kommet til desember, og her gir vi dere oppskriften på en herlig patentstrikket hals ! Denne er et godt julegavetips siden den er rask å strikke og kommer fra. Perfekt for de som ikke har strikket så mye før. Den når meg til beltet når den henger rundt halsen min.


Hvis du syr den sammen med en snurr. Patentstrikket hals.

Legg opp masker på pinner mm. Sy halsen sammen innenfor ytterste rille-m. Finnes instruksjoner som viser hvordan man retter feil i patentstrikk ? Mister en maske? Hej Liv, nej det har vi.


DROPS Design 29. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre.

Da får du antall masker. Slik strikker jeg patentstrikk. Start med å legge opp masker med dobbelt garn på pinne nr 7. Tre enkle halsertittinngarn. Halsen strikkes fram og tilbake slik: 1. Superenkel å strikke, og holder deg garantert varm.


Settet strikkes med to tråder samtidig. Den ene tråden er børstet baby. Strikk alle masker. Størrelse: One Size Garn. Unisex- genser i patentstrikk antall. Andre teknikker. GODE OG ENKLE HALSER. Lue og rundt skjerf i patentstrikk. Genser med V- hals strikket i Viking Mohair. INSTRUKSJONER : Hals i patentstrikk med farger (brioche).


For å få fram effekten av de lange overgangene i garnet deler du garnnøstet i to like store deler. BASIC GENSER I PATENTSTRIKK.

Langermet genser med rund hals. Lukning med knepping foran. Fell til hals i motsatt side på hver p fra halssiden 1. Maskinstrikket genser med V- hals. Mørkeblå striper i halslinni.


Vurdering: 1% - ‎anmeldelse Gratis strikkeoppskrifter - Pickles. Blomsterbarnpynt. Passer til alle typer glass. Varm og myk genser i patentstrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.