tirsdag 26. mai 2020

Opplagstall 2019

Opplagsfremgang for lokalavisene. Landslaget for lokalaviser (LLA) har 1medlemsaviser som leverer opplag, flest. Totalopplaget for norske aviser er på mill. MBLs Markedsråd for avisbedrifter, samt markedsrådet for ukepressen.


Magasinundersøkelsen var tidligere en egen. Digitalt opplag omfatter alle ukedager og inkluderer digitale abonnement og enkeltsalg av elektroniske. De to har ifølge de siste opplagstallene henholdsvis 250.


Sist oppdatert torsdag 19. Mediebedriftenes Landsforening presenterer onsdag ferske opplagstall for norske aviser. Fungerende sjefredaktør Carl Gunnar Gundersen og digitalredaktør Elin Stueland er fornøyd med de ferske opplagstallene.


Avis, Bø Blad. Endring netto opplag, -9. Netto totalt. VG Pluss, og et papiropplag på 65. Aftenposten er størst med et opplag på 252. Veksten i opplag kommer fra digitale abonnement. De viser at norske motemagasiner igjen går tilbake. Se alle tallene og les mer her. Fremover har nå et opplag på 7. Publisert: 18. Både opplag og lesertall øker. Linda Gribbestad Stene (Head of Media). KV- opplagstallene holder seg på et høyt nivå. Foto: Sondre Lindhagen Nilssen. Av Per Eckholdt.


Lesertall, 79. Onsdag ble opplagstallene i norske mediehus for første halvår offentliggjort. Norge IDAG er registrert med. For leserne kan det være vanskelig å forstå forskjellen mellom opplagstall og lesertall.


Ferske opplagstall viser at Romerikes Blad vokser. Nå er ambisjonen 30. I dag formiddag offentliggjøres nye leser- og opplagstall for norske. Den viser at Solabladet fortsetter å vokse i opplag.


Antall abonnenter har økt med siden 2. Mens Lindesnes økte sitt totale opplag fra 6. Utrolig morsomt at vi har passert 10. Det er en vekst på 0. Tallene viser at. Formål og virkeområde. Denne forskriften gir regler for fastsettelse av.


NEDGANG: Papiravisenes opplagstall faller, men digitalt går det oppover. Offisielle opplagstall for avisene i Trøndelag, samt Brønnøysunds avis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.