tirsdag 26. mai 2020

Tofarget patentstrikk lue

Lue og rundt skjerf i patentstrikk. Genser med V- hals strikket i Viking Mohair. For å få fram effekten av de lange overgangene i garnet deler du garnnøstet i to like store deler. BASIC GENSER I PATENTSTRIKK.


Langermet genser med rund hals. Lukning med knepping foran. Fell til hals i motsatt side på hver p fra halssiden 1. Maskinstrikket genser med V- hals. Mørkeblå striper i halslinni.


Vurdering: 1% - ‎anmeldelse Gratis strikkeoppskrifter - Pickles. Blomsterbarnpynt. Passer til alle typer glass. Varm og myk genser i patentstrikk. Slik strikker jeg patentstrikk. Tre enkle halsertittinngarn. Start med å legge opp masker med dobbelt garn på pinne nr 7. Patentstrikket hals - Gråblå. Superenkel å strikke, og holder deg garantert varm. Settet strikkes med to tråder samtidig. Strikk alle masker. Den ene tråden er børstet baby. Størrelse: One Size Garn.


Unisex- genser i patentstrikk antall. Andre teknikker. GODE OG ENKLE HALSER.


Enkel genser i patentstrikk med tvers-over- hals (ingen fellinger til hals ). Alle delene strikkes frem og tilbake for seg. Oppskriften er på dansk og svensk. Rund hals med ribbet kant.


Også ribbestrikk i erme- og nederkant. Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet.


Kjolen er glattstrikket, med isydde ermer. Kantene, inkludert halsen, er strikket i helpatent. Hals i patentstrikk. Dette er den ultimate kosekjolen! Stella Charming Nattfiol. Hele uken får.


Lekker, lun og lett klassisk strikkegenser med rund hals, patentstrikk og raglanarmott både til bukser og skjørt. Et nytt halsforsøk. Med mykere garn, altså Sandnes merino, og med den falske patenten andre veien, ble det en mer anvendelig hals.


Pinnestr: mm rundpinne – og cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.