tirsdag 26. mai 2020

Skicka in pappersdeklaration

Här kan du läsa om hur du kan lämna in din pappersdeklaration. Med anledning av coronaviruset rekommenderar vi att du postar deklarationen till oss istället.


Av resterande skickar de flesta in deklarationen med post. För de som inte gjort detta får vänta lite till tills pappersdeklarationen kommer. Hur vet jag om jag kommer få skatteåterbäring? Nu är det fritt fram att lämna in årets pappersdeklaration.


Här är kontoren i Stockholms län som tar emot den. Förra har överraskades många av. Du som inte har digital brevlåda får pappersdeklarationen med posten. Om du inte får kvitto innebär det att skatteverket inte har mottagit din deklaration.


Prova då att skicka den igen eller fyll i en pappersdeklaration. Skatteverket skickar ut slutskattebesked och.


Har du ingen digital brevlåda kommer pappersdeklarationen hem i. Därför kommer de inte att skicka ut några kontrolluppgifter i slutet på. Har du inte digital brevlåda får du en pappersdeklaration på posten. Alla ska ha fått sin pappersdeklaration. Skicka pappersdeklarationen med posten.


Pappersdeklarationen landar i brevlådan någon gång mellan mars och april. Posta pappersdeklaration. För den som ändå vill deklarera på papper är det enklast att skicka den med posten. En pappersdeklaration ska vara framme hos Skatteförvaltningen.


I år öppnar myndigheten brevlådor på ett 60-tal platser för att underlätta för personer som vill lämna sin pappersdeklaration. De tillfälliga.


Du behöver alltså inte vänta på pappersdeklarationen. Vill du ha pappersdeklaration kan du alltid beställa den via. Men det går också bra att skicka sin pappersdeklaration med vanlig post. Enklast och säkrast är förstås att deklarera digitalt, och det kan alla.


Omöjligt att lämna in pappersdeklaration i Fagersta på sista dagen: ”Jag är riktigt irriterad”. Idag är sista dagen för privatpersoner att lämna in sin deklaration. Deklarera digitalt eller skicka med post.


Jag rekommenderar dig som deklarerar på papper att i första hand posta din pappersdeklaration. Vi skickar ut drygt miljoner pappersdeklarationer i år och det är mer än vi någonsin har gjort. Men jag hoppas att det rekordet kommer stå.


Det har också varit möjligt att skicka sin pappersdeklaration med vanlig post. Privat Deklaration Vem ska deklarera? Innehållet i deklarationen. Så här deklarerar du.


Under januari månad skickar vi ut kontrolluppgifter till alla låntagare som innehåller. Lämna en bilaga till deklarationen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.